Projekt: MOTHER part II

Jeg har et igangværende projekt, med arbejdstitlen MOTHER. Det er et projekt, jeg kommer til at arbejde med cirka frem til sommeren 2019, hvorefter jeg håber det kan blive en udstilling eller et website. Og jeg søger kvinder - mødre - der har lyst til at være en del af dette projekt.

Read More

Familie-fotografering på Færøerne

Jeg kommer til Færøerne igen i juli måned og jeg har tre ting, jeg skal den her gang. Besøge min ven, fotografere naturen og fotografere familier. Jeg har sat tre dage af til at fotografere familier, den 16, 17, og 18 juli. Det glæder jeg mig altid til; jeg synes, der er noget helt specielt over, når vi hopper rundt ved Bo∂anes f.eks. og fanger den færøske stemning og familiens bånd i en skøn forening.

Read More

Elopement

Elopements er ikke særligt udbredt i Danmark endnu. Her holder vi på traditionerne, når det kommer til bryllup. Men hvis I overvejer at bryde rammerne, så er det helt klart en fantastisk mulighed at rejse væk. Kun jer eller med de nærmeste. Og så selvfølgelig jeres helt egen bryllupsfotograf.

Read More

Lise & Arne - before sunrise.

I kender måske filmene. Linklaters Before-trilogi, hvor Jesse og Céline møder hinanden og forelsker sig en aften og nat Wien. Vi møder dem igen ni år senere i film nr. 2 og 18 år efter i den 3. film. Nu skal det her ikke være en filmanmeldelse, men…

Read More

Hold jeres drømmebryllup om fredagen

Hold jeres bryllup om fredagen. Der er indlysende fordele ved det, som f.eks. større chance for at venue og bryllupsfotograf er ledige. Og efter festen, har jeres gæster en hel weekend til at komme sig igen, efter at have holdt den fedeste fest med jer. Læs mere her…

Read More

Kontorplads i Odense centrum

Kontorplads i centrum af Odense. Vi er et lille kontorfællesskab af kreative selvstændige og du har mulighed for at få en plads hos her hos os. Prisen er 1.000,- om måneden.

Det koster 1.000,- om måneden og inkluderer internet.

Read More

Visual poetry of Motherhood #3

I de sidste par indlæg har jeg talt om grunden til at jeg laver graviditetsfotografering på den her måde.

I dette indlæg, vil jeg gerne blot nøjes med at dele et digt med jer.

Read More

Visual poetry of Motherhood #2

En af de ting jeg virkelig holder af, ved at fotografere graviditet på den her måde, er at jeg møder kvinderne i deres eget hjem. Så der er allerede en afslappet stemning, for de kender deres omgivelser og skal ikke forholde sig til et fremmed studie, de for nogle kan føles akavet og ubehageligt. Vi bruger deres sted og vi bruger deres tøj, så det er så komfortabelt...

Read More

Visual poetry of Motherhood #1

Jeg er for nylig begyndt at arbejde på et nyt projekt. Jeg har tidligere ved lejlighed fotograferet gravide kvinder. Og der var noget ved det, der fascinerede mig og det var ikke æstetikken alene. Formen i sig selv, synes jeg hurtigt bliver kedelig, hvis der ikke er følelser forbundet med formen.

Read More