Familie-fotografering på Færøerne

Åbent for familiefotografering den 16, 17, og 18. juli. 

Jeg kommer snart tilbage til Færøerne. Hvilket jeg glæder mig enormt meget til. Jeg nåede ikke op sidste sommer og min planlagte tur tidligere i år blev aflyst, da jeg havde en fyldt kalender i DK.

TQA_0063.jpg

Men nu skal jeg endelig afsted. Rejsen er bestilt og kalenderen er ryddet til en uge i det nordatlantiske. Min ældste ven Søren har nu boet i Torshavn i 11 år og jeg er selvsagt ofte oppe og besøge ham og hans piger. Og efter at have sprunget et år over, glæder jeg mig nu rigtig meget.

Og som jeg har gjort de sidste mange gange jeg har været på Færøerne, sætter jeg nogle dage af til at fotografere familier. Jeg holder utrolig meget af at fotografere i den færøske natur og i det færøske lys. Og ikke mindst at fotografere færingerne, som jeg altid oplever som meget venlige og imødekommende folk. 

Jeg arbejder med Torshavn som udgangspunkt, men kommer gerne andre steder hen på øerne, hvis det kan nå sammen ift tiderne. Vi mødes og bruger ca en time sammen på at tage billeder, hvor I sådan bare skal hygge jer sammen som en familie. I kan se billeder herunder med eksempler på, hvad sådan er time resulterer i. Prisen er 1.900,- og så får I et onlinegalleri med alle de bedste billeder, sorteret og redigeret og klar til at downloade i høj opløsning.

Ring eller skriv til mig på +45 5369 2920 eller skriv på mail@kimksorensen.dk, så finder vi en tid til jer. Jeg har tider fra mandag den 16. juli til og med onsdag den 18. juli. Sålænge der er dagslys, er der open for business. :-)

Tag fat i mig, så vi kan lave nogle fede billeder sammen.