Project: MOTHER

Jeg er igang med et nyt projekt, der indtil videre har arbejdstitlen MOTHER. Og til det søger jeg kvinder, der er mødre og har lyst til at deltage. Jeg ved endnu ikke, hvad projektets endelige form bliver, men det er meningen det skal offentliggøres. Det eneste krav jeg har til dig, er at...

...du er moder.

Jeg tager afsæt i den kvindelige krop, når jeg skaber billederne og jeg arbejder med en anonymitet hos modellerne, som jeg synes er vigtig. Det er ikke et portræt af individet, jeg er interesseret i her, det er følelsen af moderskab, jeg ønsker at formidle. Den dybe følelse af Moderskab. Vores eksistens' vugge. Det er herfra, vi bliver skabt og det er herfra vi fødes. 

Jeg ønsker at afbilde moderens krop, ikke med sexyness og perfektion som et fortærsket udtryk, men med den naturlige, erotiske skønhed, der er ved kvinden som mor.

Kunne du have lyst til at være en del af projektet, så ring eller skriv til mig. (Nøgenhed må ikke skræmme dig.)

Den praktiske del af projektet: det foregår i mit studie i Odense. Vi har selvfølgelig talt eller skrevet sammen inden, så du ved, hvad du skal have med og hvad det hele indebærer. Du må meget gerne tage din mand. kæreste, veninde med. Og efterfølgende får du de billeder, jeg har med i overvejelserne om at komme med i projektet. Du må bruge dem privat, men ikke offentliggøre dem. (sociale medier) Vi skriver en kontrakt, så der er helt klare linier og ikke tvivl om noget.

Her er 2 billeder fra projektet, som giver dig en idé om, hvad det er jeg søger.