(Danish) Elopement

Elopements er ikke særligt udbredt i Danmark endnu. Her holder vi på traditionerne, når det kommer til bryllup. Men hvis I overvejer at bryde rammerne, så er det helt klart en fantastisk mulighed at rejse væk. Kun jer eller med de nærmeste. Og så selvfølgelig jeres helt egen bryllupsfotograf.

Read More
Elopement, DanishKim Sørensen
MOTHER part II

I have an ongoing project with the work title MOTHER. I will be working on this project until summer 2019, where I hope it can become an exhibit or a website. I am looking for women - mothers - who would want to be a part of this project.

Read More
MOTHER

I am working on a new project, that has the working title MOTHER. And for that I am seeking women - mothers - who would want to participate. I do not yet know the final form of the project, but I wish for it to be published in some form.

Read More
(Danish) Visual poetry of Motherhood #2

En af de ting jeg virkelig holder af, ved at fotografere graviditet på den her måde, er at jeg møder kvinderne i deres eget hjem. Så der er allerede en afslappet stemning, for de kender deres omgivelser og skal ikke forholde sig til et fremmed studie, de for nogle kan føles akavet og ubehageligt. Vi bruger deres sted og vi bruger deres tøj, så det er så komfortabelt...

Read More