Jeg holder meget af at fotografere på Fyn. Det er tæt på mit hjem i Odense og jeg rejser meget i mit job, så det er rart af og til med nogle kortere rejser. Jeg har mange bryllupper på den sydlige del af øen, især omkring Svendborg, Fåborg og Helnæs. Men alle steder på Fyn er fantastiske. Det er simpelthen en skøn lille ø med masser af muligheder.


Gitte og Lars // Odense og Helnæs

Gitte og Lars mødte jeg først til en connection sessionGl. Avernæs ved Helnæs. Det var også der, de senere skulle holde deres bryllupsfest, så det gav god mening, at det var der, vi havde vores første fotografering. Vi brugte et par timer sammen i den varme aftensol og lærte hinanden at kende. 

På deres bryllupsdag startede vi i Odense, hvor jeg var hjemme ved Gitte, mens hun gjorde sig klar og jeg var og med Lars og hans drenge, mens de gjorde sig klar hjemme ved Lars' forældre i hans gamle drengeværelse og også mens fik en brunch Gastroteket i Odense Centrum.  De blev gift i Sanderum Kirke og derefter kørte vi alle til Sydfyn, hvor Gl. Avernæs satte rammen for deres dag.

Se flere billeder fra Gitte og Lars' bryllup her.


Malou og Jeppe // Drejet og Faaborg

Malou og Jeppe mødtes med i Odense, hvor de bor og så kørte vi sammen ned til Faaborg. Nærmere bestemt til Drejet ved Faaborg, hvor Jeppes familie har et hus ned til vandet, som har været i deres slægt i flere generationer. Vi brugte noget tid ved huset og stranden på at fotografere og kørte også til en nærliggende skov, hvor vi også gerne ville ud på selve bryllupsdagen.

Nogle måneder senere mødtes vi igen på Drejet, hvor Malou gjorde sig klar i huset og Jeppe i et nærliggende sommerhus.  Efter vielsen i Horne Kirke kørte hele selskabet til Faaborg Havn, hvor resten af dagen skulle foregå i lokaler på havnefronten.

Se flere billeder fra Malou og Jeppes bryllup her.