Bryllupsfotograf - Portrætfotograf - kimksorensen

En vigtig del af et bryllup eller bare fordi I elsker hinanden...

Connection session, pre-wedding session, forlovelsessession eller bare billeder af et forelsket par…

Connection session er en selvstændig session på et par timer, hvor vi laver billeder af jer som par. Det er jeres forbindelse, der er i centrum. Det er en del af min store bryllupspakke og man kan også vælge bare at tage ud og lave nogle anderledes parbilleder til albummet eller væggen derhjemme. Også selv om man ikke skal giftes.

Bryllupsfotograf - Portrætfotograf - kimksorensen

Med en connection session lærer I mig at kende og jeg lærer jer at kende. I bliver afslappede og trygge ved at stå foran mit kamera. Vi etablerer en stemning - tryghed, kærlighed, intimitet - imellem jer og det er en stemning, I straks falder tilbage i til brylluppet, også selvom der måske går måneder imellem.

I bliver begge to en del af processen. I er med, I ser hvordan jeg arbejder og bliver f.eks. ikke skeptiske, hvis jeg smider mig på maven og tager billeder af skoene, eller stiller ham bag hende, så han næsten ikke ses. I er rolige, fordi I har set mig gøre det før og der kom nogle fede billeder ud af det. Og vi finder ud af, hvad der fungerer med jer, for alle par er forskellige.

Nogle par vælger en helt afslappet stil, andre at stile den lidt op. Nogle vælger deres hjem, deres sommerhus, en café eller noget helt andet og nogle overlader det til mig. Nogle vælger også at rejse efter det, fordi de har en helt specifik location i tankerne, det kan være en landsdel eller måske et andet land...

Der er altid plads til nye idéer...

Uanset hvad I vælger, er det vigtigste, at I har lyst til at eksperimentere, udforske, grine og holde om hinanden. Kigge hinanden i øjnene. Og lade mig fange essensen af jer...