“With my father
I would watch dawn
over green fields.” 
― Kobayashi Issa


Jeg har svært ved at forestille mig en morgen uden min kaffe og en sommer uden Vesterhavet.

Jeg er mere en storyteller end en fotograf.

Jeg er høj og har oftest langt hår og fuldskæg. Og så er jeg far til to skønne piger, Alma og Ester og de er den største fortælling i mit liv. Jeg lever i midten af Danmark på Fyn, men arbejder i hele landet og udlandet. Og jeg synes jeg er ret heldig, med at lave det jeg laver.

 

  •  Jeg kan lide ckokolade. Jeg kan rigtig godt lide chokolade.
  • ‘Casablanca’ og ‘Along came Polly" er to af mine yndlingsfilm
  • Jeg ryger ikke længere, men jeg har absolut intet imod at andre gør
  • Når jeg drikker hvidvin, foretrækker jeg Pinos Gris
  • Jeg holder meget af at gå i biografen selv
  • Jeg har en frygtelig håndskrift
  • Jeg elsker bøger; men jeg bliver så frygtelig søvnig, hver gang jeg er på et bibliotek

 

HVORDAN ARBEJDER JEG?

Jeg stræber efter at lave billeder, der ikke kun er tidsløse, men små stykker kunst i sig selv. Jeg vil have, at mine kunder med stolthed kan hænge deres billeder op på væggen. 

Hvert bryllup, hvert par er forskelligt. Og jeg søger at fange lige præcis jeres historie. Jeg er ikke den store fan af fraser som "kærlighed fanget på billeder", men jeg kan love at jeg fanger jeres smil, jeres nervøse bevægelser, en mors tårer om øjnene, din niece der løber rundt, jeres venner der har det sjovt.... alt det, der gør jeres dag så speciel.

Jeg elsker at fange essensen af dagen og jeg hader at gå i vejen. Så derfor ser I heller ikke mig, der render rundt og siger hvor folk skal stå og hvordan de skal se ud, alt imens jeg slæber rundt på lys og udstyr. Det er bare mig og mine kameraer. Min tilgang er arbitrær, alt er åbent og intet er planlagt på forhånd, andet end rammerne vi befinder os i. Jeg fanger øjeblikkene, imens de sker.

 

HVEM ER MINE KUNDER?

Jeg er ikke for alle. Men jeg er det klare valg for nogle. Mine kunder er par, som vil have det sjovt med at lave nogle flotte billeder. Det er par, som ikke er bange for at bryde normen og bøje reglerne, for at have en anden tilgang.

De forstår, at det ikke kun handler om at fortælle historien, men lige så meget om at have det sjovt imens. De ved, at de vil have nogle unikke billeder og at vejen derhen ofte er et eksperiment. De ønsker at have et forhold til mig, der går ud over bare at være en tilfældig forhandler. Jeg bliver en medspiller og en del af processen. 

På den måde bliver det altid let og sjovt at fotografere dem. Det er, når jeg har en forbindelse til mine kunder, jeg laver mit bedste arbejde...

Helt simpelt!