Lad mig lige først skynde mig at sige, at undrer nogle sig over, at siden ikke længere hedder The love Story, så er I alligevel det rigtige sted. Jeg skiftede over til mit eget navn i starten af ´16. Bare så der ikke er tvivl, "The Love Story" og "kimksorensen" er det samme.

Derudover er jeg ikke helt sikker på, hvad jeg skal sige. Dem der kender mig, ved at jeg ikke er så vild med at tale om mig selv. Derfor var den her del af mit website også den sværeste at få lavet og den der tog længst tid. Men altså – jeg er far til to små piger og de er den største fortælling i mit liv. Jeg bor i midten af Danmark, i Odense og jeg betragter mig selv som uhyre heldig, at jeg får lov til at lave, det jeg laver. Det gør mig ydmyg hver dag.

 

  •  Jeg kan lide chokolade. Jeg kan virkelig godt lide chokolade
  • ‘Casablanca’ og ‘Along came Polly’ er to af mine yndlingsfilm
  • Jeg ryger ikke længere, men har absolut intet imod andre gør
  • Når jeg drikker vin, foretrækker jeg Pinot Gris
  • Jeg holder meget af at gå alene i biografen
  • Jeg har en frygtelig håndskrift
  • Jeg bliver meget søvnig, når jeg er på et bibliotek

 

HVORDAN ARBEJDER JEG?

Jeg stræber efter at skabe billeder, der er ikke kun tidsløse, men kunstværker i sig selv. Mine kunder skal med stolthed og tilfredhed kunne hænge deres billeder op på væggen. Hvert bryllup, hvert par, hver familie er forskellig. Jeg elsker at fange essensen og hader at gå i vejen. Jeg render ikke rundt og fortæller folk, hvor de skal stå og hvordan de skal se ud, mens jeg slæber rundt på lys og udstyr. Jeg tilstræber en arbitrær tilgang, hvor alt er åbent og intet planlagt på forhånd, udover rammerne. Jeg forsøger at fange øjeblikkene, når de sker.

 

HVEM ER MINE KUNDER?

Jeg er ikke for alle. Men jeg er indlysende for nogle. Mine kunder er par, der vil hygge sig med det, at lave nogle fede, smukke billeder. Det er nogle, som måske ikke er bange for at bryde reglerne eller se lidt anderledes på tingene.

De forstår, at det handler om at fortælle historien og have det sjovt med det undervejs og de ved, at de vil have nogle helt specielle billeder – og de ønsker en relation til mig, der går udover bare at være deres fotograf. Jeg bliver deres betroede og en del af processen. Og så det bliver altid en leg at fotografere dem. Jeg har ingen interesse i at være en forhandler. Jeg vil have en forbindelse til mine kunder, det er der jeg laver mit bedste arbejde.

Helt simpelt…