Malene & Jonas

Kongebrogården, Middelfart // Koldinghus

 

Det er en helt speciel følelse. Hvis du sætter dig på hug og lader din hånd synke langsomt ned i det grønne, bløde græs. Mens du lukker øjnene og føler græsstråene mod din håndflade. Med øjnene lukkede mærker du varmen fra aftensolen i dit ansigt.

Åben øjnene. Sommeraftenen ligger tungt over engen og insekterne rammes af lyset og mod træernes mørke baggrund, bliver de til små lysende skovvæsener, der flyver rundt i en fabelagtig verden, gemt for vores sanser og bevidsthed og kun åbenbaret her, hvis du tager dig tid til at lade det trænge ind. Om selve Pan var kommet, havde jeg blot syntes det naturligt.

Malene og Jonas er lige nu, i dette øjeblik, en del af denne magiske verden. En del af det, der binder os sammen og eksisterer dér, hvor vi glemmer os selv og bliver til noget, der er meget større og meget smukkere. Man skal bare turde give slip.

Denne lysende verden bevæger vi os rundt i nogle timer, mens vi snakker, fotograferer og lærer hinanden at kende. Om nogle måneder skal Malene og Jonas giftes på et slot og bagefter tager vi herhen. For lige over bakken ligger Lillebælt og det sted, de har valgt som rammen for deres fest. Kongebrogården. Få skridt fra vandet og få skridt fra den lille bakke med de lysende væsener.

 

Koldinghus satte scenen for Malene og Jonas' vielse. Det gamle og stemningsfulde kapel var fyldt med venner og familie, der kom fra nær og fjern, for at dele dagen.

Efter vielsen kørte vi til Kongebrogården i Middelfart og nu var det Lillebælt der satte scenen.