Matilde & Armin

Amager og INdre by, København

 

Følg hjerterne, stod der på døren. Og når man gik ind under bygningen, gennem kældergangen og ud i baggården ad den sti hjerterne tegnede, trådte man ind i en helt anden verden. Baggården var forvandlet til et eventyr.

Matilde og Armins eventyr.

Solen strålede og bagte ned i baggården et sted på Amager, mens jeg gik op til Matilde, som var ved at gøre sig klar i deres lejlighed. Jeg pakkede kameraerne ud af tasken og fik skænket mig en mimosa. Min første mimosa nogensinde faktisk, men bestemt ikke min sidste.

Der kom folk til og fra i lejligheden, familie og venner, der summede rundt og gjorde det sidste klar. Musikken blev sat til nede i haven og Armins far klargjorde sine hjemmelavede mange liter citronlemonade, de sidste stole blev placeret og flere mennesker kom til.

Alt var klar, solen stod højt, venner og familie sad forventningsfulde og fyldte med spænding og glæde, da Matilde kom ned til os, gik gennem rækkerne og Armins blik lyste om kap med solen.

Matilde og Armin havde taget traditionen med at læse løfter højt for hinanden til sig og midt mellem alle de mennesker, der elsker dem, erklærede de deres kærlighed for hinanden. Og kort efter var de hustru og husbond.

En eftermiddag i baggården med musik, drinks, kage, kaffe, kærlighed, snak, lemonade og bland selv slik og en varm juliaften i en omdekoreret juicebar på i Indre By i København med mad, flere drinks, jakkesæt og sommerkjoler.

Jeg forlod en fest i fuld gang ved midnat og tog hjem med kameraerne fulde af smukke og stemningsfyldte billeder.

Normalt sorterer jeg meget mere i billederne, inden jeg viser dem her, så fortællingen ikke bliver for lang. Men den her gang, synes jeg, jeg vil give jer et større indblik i en hel dag. Så her er knap 100 billeder fra Matilde og Armins dag.