Her prøver jeg at svare på de mest stillede spørgsmål jeg får. Hvis der er noget du synes, du mangler svar på, så bare skriv til mig eller ring...


Er du villig til at rejse?

Tusind gange ja! Jeg elsker at rejse & opdage nye steder! Kontakt mig for priser.

 

Redigerer du billederne og kan vi få eller købe de uredigerede?

Ja, jeg redigerer dem. Nej, jeg udleverer aldrig ikke redigerede billeder. En del af det jeg gør, er netop at udvælge de rigtige billeder, til at fortælle jeres historie på den bedst mulige måde. Og jeg er god til det, jeg laver. Så det eneste der bliver valgt fra, er nogle test/fejlskud og duplikater.

 

Skal vi betale ekstra for at eje billederne?

Nej, absolut ikke! Alle mine sessioner inkluderer et onlinegalleri, hvorfra I kan dele, sende og downloade i høj opløsning så ofte I vil.

 

Hvor længe går der, inden vi modtager billerne?

Tidsrammen afhænger af sæsonen og hvor travlt jeg har. Jeg regner normalt 4-5 uger, aldrig mere end 6.

 

Hvor mange billeder får vi?

Det afhænger, til en vis grad, af omstændighederne. Selvfølgelig, hvor længe jeg er med på dagen, men også vejret, planer for dagen, location, etc. Som en guideline, skyder jeg omkring 40-50 billeder pr time.

 

Hvad med transport?

Det er simpelt. Al transport er inkluderet i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Skal jeg sejle eller flyve for at komme til jer, så aftaler vi selvfølgelig en pris for det, så det ikke kommer bag på nogle.

 

Hvor tidligt kan vi booke dig?

Jo før, jo bedre! Nogle bryllupper er booket et år eller to ud i fremtiden, andre kan være heldige at booke mig måske kun en måned før brylluppet. Så altid spørg, selvom du måske føler du er sent ude.