Udtalelser fra kunder


IDA & MIE

Hej Kim,

Tusinde tak for de meget smukke billeder! De er lige som vi kunne have drømt om, og vi er så glade for dem alle. Vi blev meget rørte, da vi så dem. Så tak; det betyder utroligt meget for os. :)”

 

KRISTINA

“Hej Kim.

Jeg blev simpelthen lige nødt til at ringe. Vi går inde i gågaden og jeg har lige modtaget din mail med linket og set billederne. Og jeg blev rørt til tårer, da jeg så dem. Du har fanget det, der er os, helt perfekt. Tusind, tusind tak, for en hyggelig dag. Vi vil helt sikkert booke dig igen. Nu skal vi hjem i sofaen og nyde billederne. Ville bare lige ringe og fortælle dig det.”

 

CECILIA OG JONAS

“Hej Kim.

Vi vil endnu en gang sige tak for nogle fantastiske billeder og en god oplevelse i forbindelse med vores bryllup.

Det var for os en meget vigtig og tryghedsskabende parsession vi havde inden brylluppet og reelt allerede, da vi havde en meget afslappet samtale med dig, inden vi valgte du skulle være vores fotograf.

Dinrolighed og professionelle tilgang til opgaven og i at støtte os i at slappe af foran kameraet, så billederne kunne blive endnu bedre. Derudover er dine “skæve vinkler” rigtig fede, det giver lidt kant, samtidig med at det er “klassiske” bryllupsbilleder vi har fået.

Til hver en tid vil vi anbefale dig til andres særlige begivenheder.”

 

KARINA OG JESPER

“Kære Kim

Tusind tak for den fantastiske indsats du har gjort for at lave de bedste minder fra vores store dag. Det vi elsker allermest ved billederne er, at de virkelig fanger vores udtryk og fortæller vores historie. Vi elsker, at billederne er taget i anderledes/skæve vinkler så det ike bliver alt for stift/klassisk. Lige i vores ånd.

Vi vil til hver en tid anbefale dig, hvor vi kan komme til det – så du kan gøre andre lige så stor lykke, som den vi har fået af alle de fine billeder. Det var helt perfekt, at du var med fra mine forberedelser til og med brudevalsen. På denne måde var stemningen helt afslappet og vi havde fuld tiltro til, at du nok skulle fange de sjove situationer, der skulle til for at skabe det optimale album fra vores store dag. 

Vi er dig evigt taknemmelige for de fedeste billeder. Tak for godt samarbejde.

 

JETTE

“Hej Kim.

Efter at have set på godt 300 fotografers hjemmeside, har jeg nu endelig i dine billeder fundet præcis det jeg leder efter!”

 

RIKKE OG MORTEN

“Kim var en fornøjelse at arbejde med og vi følte os meget trygge ved at han skulle tage billeder til vores bryllup. På bryllupsdagen var han god til at falde i baggrunden, vi lagde knap nok mærke til at han var der, men samtidig formåede han at fange en masse fine øjeblikke fra dagen. 

Det var meget afslappet at få taget portrætbillederne af ham, og de hverken føltes eller ser opstillede ud, de er tværtimod meget naturlige – hvilket er vigtigt for os. Kim har været så rar og tryg at arbejde med, lige fra det indledende møde og parsession, over brylluppet og til vi fik billederne efterfølgende. 

Sidst, men ikke mindst, er vi så glade for de billeder, vi nu har til at huske vores bryllup. Billederne er fulde af følelser, detaljer og fine øjeblikke, og det er en fornøjelse at genleve vores bryllupsdag igennem Kims smukke billeder!”

 

 KATE

“HOLD KÆFT HVOR ER DU DYGTIG KIM!! Nøj hvor er jeg happy fordi det er DIG der skal tage vores billeder!!!”

 

JUSTINE

“Hej Kim,

 Jeg faldt over din side på fb og er så vanvittigt betaget af dine billeder… Jeg er selv fotograf og laver en del bryllupper men dine vinkler går helt under huden på mig, de er virkelig exceptionelle ! Tillykke med dit fantastiske øje.”

 

MORTEN

Hej Kim,

Mange tak for de super gode billeder, de er helt fantastiske!

 

LENE

“Børnene havde en fest og mine forældre, der normalt er kamerasky mennesker, fik et helt nyt syn på fotografering!”

 

CHRISTINA

“Vi havde en rigtig god oplevelse. Vi ønskede naturlige billeder af os som familie. De er blevet fantastiske. Kim får vores varmeste anbefalinger. De bedste billeder blev dem vi ikke opdagede blev taget.”

 

GLENN

“Helt fantastiske billeder… har brugt flere måneder på at finde den rigtige fotograf… 

Kim-you are the one… er vild med dine billeder… skæve vinkler og detalje orienteret… FANTASTISK FANTASTISK FANTASTISK.”