Visual Poetry of Motherhood

For mig er graviditet så meget mere end blot form, det er den dybe følelse af Moderskab. Det er vores eksistens' vugge. Det er selvfølgelig ikke nemt at afbilde uden form. Faktisk har man brug for formen, for at kunne formidle følelsen.

Det fascinerer mig. Hvordan kan jeg fotografere følelsen, uden at formen tager over. Nu kravler jeg lige op i et højere luftlag, men bliv med mig. Fordi, den bedste måde jeg kan beskrive det på, er ved at bruge Platon i en simplificeret udgave. Ifølge Platon, eksisterer ting først som idéer, men vi er nødt til at forstå og opfatte dem som fysiske fænomener. Så for at afbilde Moderskabet som en idé, er jeg nødt til at udtrykke mig gennem det fysiske fænomen kvinde og graviditet.

Hvis jeg skal udtrykke det mindre svævende; jeg er meget mere interesseret i følelsen af graviditet end formen af graviditet.