Connection session, pre-wedding session, forlovelsessession eller bare billeder af to mennesker der elsker hinanden.…

 
Prisen for en Connection Session som en del af et bryllup er 2.500,-  Som en stand alone session er prisen 4.500,-

Prisen for en Connection Session som en del af et bryllup er 2.500,-

Som en stand alone session er prisen 4.500,-

En Connection Session varer typisk en time eller to og vi laver nogle ærlige og afslappede billeder af jer som et par. Jeres forbindelse er vores hovedfokus.

Det kan være en del af et bryllup eller det kan bare være billeder af jer til væggen eller albummet…

I løbet af det her shoot lærer I mig at kende og jeg lærer jer at kende. Det er vigtigt for mig, at I er helt trygge foran mit kamera. Vi skaber en stemning - afslappet, kærligt, inderligt - imellem jer og den stemning kan I øjeblikkeligt finde tilbage i til brylluppet, selvom der er flere måneder imellem.

I bliver en del af processen. I får at se hvordan jeg arbejder og bliver ikke skeptiske på bryllupsdagen, når jeg pludselig smider mig på maven og tager billeder af jeres sko eller stiller manden bag kvinden, så han måske synes skjult. For I har set mig gøre det før og I har set de fede billeder, der kom ud af det. og så finder jeg også ud af, hvad der virker for jer som et par, for alle par er forskellige.

Nogle vælger at klæde sig på i en casual stil, andre går helt stylish til den. Oftest er vi udendørs. Nogle vælger deres hjem, en café eller noget helt andet. Oftest finder vi en location i fællesskab.

Der er altid plads til idéer…


Lige meget hvad I vælger, er det vigtigste, at I er klar på at eksperimentere, udforske, grine og holde om hinanden. Og lade mig fange essensen af jer…