It is more important to click with people than to click the shutter.
— Alfred Eisenstaedt

Fotograf med base på Fyn, arbejder landsdækkende.

Hej. Mit navn er Kim og jeg er fotograf. Jeg bor og har base i Odense, men arbejder i hele landet, både med kommercielle opgaver og med personlige projekter.

Jeg leder som fotograf efter den ting i mennesket eller tilværelsen, der inspirerer mig. Den ting der giver det hele, om ikke mening, så værdi. Nogle gange skal opgaven løses indenfor nogle bestemte parametre og andre gange er det op til mig at fortolke. Det kommer selvfølgelig mest til udtryk i mit personlige arbejde.

En ting der står frem og inspirerer mig for tiden, er noget der er fælles for alle mennesker. På tværs af kulturer, lande, professioner, etc…

Det kan koges ned til én ting: håndværk. Det gode håndværk. Bemestringen. At gøre en indsats og mestre et område. En færdighed. En funktion. Viden. Performance. Aldrig for vindings eller produktivitetens skyld. Men for bemestringens egen skyld.

Og når jeg kigger efter dét, så kan jeg se inspiration og skønhed overalt. Og selvfølgelig, hvis jeg søger det, skal jeg også selv bringe det…

Så det prøver jeg på…

Når som helst - hvor som helst